STARTPAKETET

Du får tillgång till vårt team av specialister och vi hjälper dig formulera din digitala grundstrategi. Vi sjösätter marknadsföringen i kanaler som tex SEM annonsering, sociala media, SEO och grunderna i marketing automation. Detta ger dig full flexibilitet mellan kanalerna.

TILLVÄXTPAKETET

Det passar dig som kommit lite längre och har en strategi och digitala kanaler i produktion. Vi hjälper dig förbättra utfallet och hitta fler kunder, och vi ökar din bandbredd. Första steget är en workshop som definierar uppdraget. Du får ett team som sköter dina marknadskanaler, ett dashboard med all data och vi hjälper med content produktion mm.

FULL SERVICE PAKETET

Här tar Tribion fullt ansvar för din digitala marknadsföring och hjälper dig driva tillväxt i många olika kanaler. Vi har workshops och strategiövningar med fokus på att öka din försäljning. Detta är en outsoursning av din digitala affär till oss som är experter på området.

KANALPAKETET

För dig som vill ha hjälp i bara en eller några givna digitala kanaler, tex SEM, SEO eller Sociala media. Vi tar hand om din kanal, optimerar och driver tillväxt inom givna budgetramar. Beroende på behov kan vi bistå med content och rapporteringstjänster.